OVER ONS

Wij zijn Stichting Jiu Jitsu Care. Het is onze missie om Braziliaanse Jiu Jitsu en Judo voor iedereen toegankelijk te maken. Wij richten ons op mensen met sociaal emotionele uitdagingen, een verstandelijke beperking of gedragsproblemen. Ons doel is om juist deze doelgroep te helpen met hun hulpvraag. Dit doen wij met Braziliaanse Jiu Jitsu en Judo als hulpmiddel.

Onze zorgprofessionals

Wij werken met een professioneel team van experts. Onze zorgprofessionals hebben veel kennis en ervaring bij het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking, sociaal emotionele uitdagingen of gedragsproblemen. Dit betekent dat we niet alleen Jiu Jitsu leren, maar ten alle tijde het gedrag van de cliënten observeren, confronteren en evalueren. Deze combinatie maakt het mogelijk op een speelse manier te werken aan de hulpvraag.

Zorg en krijgskunst

Jiu Jitsu Care combineert hulpverlening met Judo en Braziliaanse Jiu Jitsu. Deze krijgskunsten werken aan het opbouwen van zelfvertrouwen, het aangeven en herkennen van grenzen en laten mensen succes ervaren. Judo en Braziliaanse Jiu Jitsu zijn contactsporten waarbij je samen en in interactie met anderen leert. Uiteraard gebeurt dit altijd onder begeleiding van betrokken zorgprofessionals.

Geschiedenis

Anthony Ajeki en Dominiek Sloote

Stichting Jiu Jitsu Care is opgericht door Anthony Ajeki. Anthony heeft jarenlang als zorgprofessional in de jeugdzorg gewerkt. Hij wilde zijn kennis en ervaring inzetten om impact te maken bij de doelgroep waar zijn hart ligt: bij de mensen die net wat meer hulp en aandacht nodig hebben. Zo is het idee voor Jiu Jitsu Care ontstaan.

Dominiek Sloote is sportschool eigenaar en geeft inmiddels al 15 jaar sportles. Hij
is gediplomeerd judoleraar en werkzaam als obesitascoach en op scholen actief als
gedragstrainer. Op scholen veelal actief om jongeren die niet kunnen aanhaken of
extreem gedrag vertonen te begeleiden. Hierdoor is er al een grote ervaring
opgebouwd met bijzondere doelgroepen.

 

 

Wil je meer over ons weten of heb je vragen over onze zorgaanpak? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

CONTACT